Stora byggnader

Anders Öfvergård – känd svensk snickare

Anders Öfvergård, som kanske är som mest känd som Arga Snickaren”, föddes år 1968 i Stockholms län. Han är en svensk snickare, entreprenör, byggnadsingenjör och Tv-personlighet. Anders driver bland annat ett eget byggföretag under namnet A. Öfvergårds Snickeri & Bygg AB. Tidigare drev han dock fyra olika krogar, i över 10 år, samt arbetade för reklambyrån Lowe Brindfors.

Tv-programmen

Förutom ”Arga Snickaren” har Anders varit med i en rad olika tv-program. Några av dessa är ”Anders knackar på”, ”Arga Restaurangen”, ”Fuskbyggarna”, ”Nybyggarna” och ”Andeclass=’alignright’ style=’max-height:250px; margin:10px; margin-bottom:20px;’>rs och Knarket”.

De flesta av programmen handlar självklart om byggen och snickeri. Det är ofta familjer som behöver hjälp med olika projekt. Dock är ”Arga Snickaren” det han är som mest känd för. Det beror till stor del på att han inte är rädd för att skälla ut personer när de har gjort fel. Men samtidigt visar han hur olika byggen ska gå till och vad som är viktigt att tänka på. I ”Arga Snickaren” kräver han att familjen är med och bygger, trots att han tar med sig ett helt team för att hjälpa till, tycker han det är viktigt att familjen själv lägger ner lite tid och arbete eftersom det är deras hem det handlar om.

Du kanske också gillar…