Bygga hus

Bygg och inred ett säkert kontor

För att maximera produktiviteten på kontoret bör du prioritera säkerheten så mycket som möjligt. Att bygga och inreda ett säkert kontor skyddar inte bara de anställda, utan också viktiga dokument och tillgångar från stöld och skador. Detta gör i sin tur att du kan driva ditt kontor utan oro för stora skulder, försäkringskostnader och andra relaterade utgifter. Att investera i säkerhet är med andra ord lönsamt för ditt företag och det behöver inte innebära stora kostnader.

Installera nya dörrar och fönster

Ett av de mest effektiva sätten att öka säkerheten är att uppgradera lokalen med nya dörrar och fönster. En professionell byggfirma kan hjälpa dig välja ut de mest säkra alternativen och installera dem åt dig. Även om det kan låta uppenbart bör du för en ökad säkerhet låsa dörrar och fönster efter stängning. För entrédörrar är det säkrast att använda elektroniska lås istället för traditionella mekaniska lås.

Lås in viktiga dokument i arkivskåp

Inne i själva byggnaden och kontoret ska inte viktiga dokument och handlingar lämnas exponerade. Ju viktigare dokument du har desto viktigare är det att skydda dem i ett arkivskåp med lås. Arkivskåp är en flexibel och praktisk lösning då de är designade för att användas dagligen på kontoret.

Ett arkivskåp av stål är det bästa valet för kontor då det är starkt och kan stå emot både fukt, brand och hårda slag. En varm rekommendation är att överväga ett arkivskåp från Secura. Secura är Sveriges ledande aktör inom förvaringslösningar och har varit verksamma i över 75 år med att designa, tillverka och sälja brand- och inbrottsklassade skåp.

Några av de främsta fördelarna med Securas arkivskåp är:

  • Brandklassade.
  • Enkel att använda.
  • Flexibla och smidiga.
  • Lackade i den fina färgen Ral 9010.
  • Lättviktiga med tunna väggar.
  • Neutrala och smälter lätt in i kontorsmiljö.
  • Unik dörrdesign.

Vidare har Secura ett brett utbud av arkivskåp i olika modeller och storlekar. I Securas arkivskåp kan du tryggt förvara dina viktiga dokument från tjuvar och nyfikna personer. Även om det kan kosta lite mer att köpa ett arkivskåp jämfört med andra alternativ är det utan tvekan värt investeringen. Du behöver aldrig byta ut dem igen eftersom arkivskåp av stål är gjorda för att hålla en livstid. Gör ett besök på Securas hemsida för att läsa mer och kontakta dem för att veta vilket arkivskåp som passar bäst.

Du kanske också gillar…